Uw advertentie website betaalbaar starten

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Het artikel Uw eigen advertentie website maken bevat informatie over zulke scripts. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. Een rubriek kan zo worden ingesteld dat een adverteerder voor de plaatsing van een advertentie moet betalen.

Per losse categorie kan de prijs worden ingesteld. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Het is vanuit alle advertenties mogelijk om een aantal standaardformulieren in beeld te halen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Ook kan een advertentie bij de beheerder worden gemeld. Dit kan als men fraude vermoedt. Het is mogelijk om meerdere afbeeldingen bij een advertentie te tonen.