Uw eigen advertentie website bouwen

Een eigen marktplaats kan een lucratief iets zijn. Meer over een marktplaats CMS is te vinden middels eigen marktplaats beginnen. Het is niet vereist om technische kennis te hebben om dat op te zetten. Een reeds bestaand script bevat de functies die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. Het is niet lastig om het beheerpaneel van het script te gebruiken. Daarmee past u de advertentie website enorm gemakkelijk aan. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. U kunt van uw beheerdersaccount gebruik maken om de instellingen van uw advertentie website aan te passen. U kunt op marktplaats script meer lezen over een marktplaats script dat compleet naar uw smaak in te richten is. Nadat u het script online gekocht heeft, is het direct te downloaden voor u.

Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden. U kunt de prijs bepalen per individuele rubriek. Het marktplaats script zorgt ervoor dat na een wijziging direct de nieuwe prijs gerekend wordt. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Het is heel gemakkelijk om iets te wijzigen aan de advertentie website. Met behulp van het beheerpaneel is een wijziging heel eenvoudig door te voeren. De inloggegevens voor uw beheerdersaccount kunt u zelf instellen tijdens het installeren. Met dit account logt u gemakkelijk in, waarna u alle instellingen van uw advertentie website kunt wijzigen. Voor een wachtwoord dat is vergeten, kunt u instructies aanvragen voor een De instructies zult u ontvangen op het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account.

Wellicht zou u graag een banner aan uw advertentie website toevoegen. Het script biedt voorzieningen hiervoor. U kunt met het advertentie script een banner op verschillende plekken toevoegen. De banners kunnen worden gebruikt om producten van uzelf te promoten. Een affiliate banner plaatsen is ook een mogelijkheid.

Bent u uw beheerdersaccount wachtwoord vergeten? U hoeft zich geen zorgen te maken. Via het inlogformulier is er ook een optie om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze optie kunnen ook adverteerders gebruiken bij een vergeten wachtwoord. Bij een wachtwoordherstel ontvangt men de instructies op het in het systeem bekende e-mailadres.