Uw eigen marktplaats beginnen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Dit ligt daarnaast binnen uw opties indien u geen verstand van de techniek heeft. Met behulp van een advertentie script is het tevens zonder technische kennis te doen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Een adverteerder kan simpel een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Het reageren op een advertentie is enorm simpel via een reactieformulier te doen. Reageren op een advertentie kan men simpel middels een reactieformulier doen.

Een goed advertentie script is met behulp van het artikel te vinden. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar een adverteerder uit kan kiezen bij het plaatsen van een nieuwe advertentie. U kunt betaalde categorie├źn toevoegen en per categorie de prijs instellen. Voor zowel Nederlandse in het geval dat Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Verder heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het script is voorzien van een banner rotator.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze zijn later middels de beheeromgeving makkelijk te wijzigen, als de behoefte daarvoor ontstaat. Verder kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorie├źn op uw advertentie website invullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.