Uw eigen marktplaats bouwen

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Raadpleeg Makkelijk een marktplaats starten voor meer informatie. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. Een rubriek kan zo worden ingesteld dat een adverteerder voor de plaatsing van een advertentie moet betalen.

Via de beheeromgeving past u per losse categorie eenvoudig de prijs aan. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. De reactie naar de adverteerder zal per e-mail naar hem toe worden gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.