Uw eigen marktplaats

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? U kunt dan gebruikmaken van een marktplaats script. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een advertentie website mag verwachten. Goedkoper dan zelf een script maken en minder tijdrovend dan zelf een marktplaats PHP script programmeren. U kunt de website via de beheeromgeving op een simpele manier aanpassen. Er is geen programmeur nodig om een script voor u te bouwen.

Het zelf programmeren van een dergelijk script is ook niet meer nodig. Er zitten allerlei functionaliteiten in voor de rubrieken en het reageren op advertenties. U maakt vrij simpel een betaalde categorie aan met het marktplaats script. Als iemand in zo een categorie een advertentie aanmaakt, dan moet er betaald worden om de advertentie ook daadwerkelijk zichtbaar te maken op de website. Geld verdienen met uw advertentie website is op deze manier prima te doen.

Voor meer informatie kunt u de pagina Marktplaats beheer info eens bekijken. Ondersteuning bij het marktplaats PHP script is via de ontwikkelaar te verkrijgen. Daarbij kunt u het marktplaats script gratis laten installeren door de aanbieder. Zelf installeren zal overigens voor de meeste mensen geen enkel probleem zijn. Na het overzetten van de bestanden naar de server kunt u een installatiescript starten dat alles voor u instelt.

Het is mogelijk dat u zich met uw advertentie website wilt richten op een afzonderlijke doelgroep. Hiervoor is het marktplaats CMS script eenvoudig te gebruiken. Heeft u een licentie voor het installeren van het marktplaats PHP script op verschillende domeinnamen? U kunt per doelgroep een afzonderlijke advertentie website samenstellen. In dat geval plaatst u op elke afzonderlijke website andere teksten.

Omdat het om een compleet script gaat, is zelf een marktplaats script maken niet meer nodig. Doorgaans bevat een kant en klaar marktplaats PHP script al de functionaliteiten die u wilt hebben. Dat betekent dat kosten bespaart op een programmeur met een kant en klaar marktplaats script.

Na het kopen van het marktplaats CMS script kunt u direct aan de slag met uw eigen marktplaats. U komt na de betaling onmiddellijk terecht op een pagina met de bestanden van het marktplaats PHP script. De bestanden van het marktplaats script kunt u op uw hosting pakket plaatsen en installeren.