Uw eigen startpagina bouwen

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel Goede startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.