Uw eigen startpagina bouwen

Er is geen technische kennis vereist om een startpagina aan te maken. Op diverse websites klikt u de startpagina zo in elkaar. Links op een startpagina website zijn meestal naar onderwerp gegroepeerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Rubrieken kunnen worden ingezet hiervoor. Linkblok is een andere term die voor de rubriek wordt gebruikt. Bovenaan de rubriek ziet u de titel van de rubriek.

Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Soms wordt een minimum hoeveelheid links op uw linkpagina vereist. Dan wordt uw dochterpagina pas getoond wanneer het minimaal zoveel links bevat. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. Deze situatie wordt voorkomen wanneer u uw eigen startpagina website heeft. Heeft u eigen startpagina website, dan bent u zelf volledig de baas.

Bent u op zoek naar meer hierover? Dan willen we u graag een tip geven. Het artikel Een eigen startpagina maken bevat goede informatie. Op die website vindt u er nog meer artikelen over. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. En u leert waar u een script kunt vinden wanneer u zelf een website wilt maken waar een dochterpagina kan worden beheerd.