Uw eigen startpagina bouwen

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Onder andere de tekst is erover te vinden. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.