Uw eigen startpagina maken

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel geld verdienen met een startpagina website.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.