Uw eigen startpagina maken

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.