Uw eigen startpagina op touw zetten

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel hoe maak ik een startpagina. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.