Uw eigen startpagina samenstellen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Startpagina aanmaken eens lezen. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.