Uw eigen startpagina samenstellen

Met uw account heeft u de rechten om de website compleet te veranderen. Als gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Het beheer van een eigen startpagina is met een account gemakkelijk te doen. De stijl en kleuren van de afzonderlijke startpagina’s zijn erg gemakkelijk te wijzigen. Met behulp van de website Een Nederlandse startpagina maken vindt u een verwijzing naar een uitstekend startpagina script. U kunt de link op die website gebruiken om het script aan te schaffen. Het gaat om een script dat makkelijk is in het gebruik.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers wellicht is. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker middels een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Middels het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen diverse prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Bovendien kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het is bijvoorbeeld waarschijnlijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina indien u dat wilt. Naast een lijst van links kunt u zo daarbij andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.