Uw marktplaats eenvoudig bouwen

Een eigen marktplaats website is in te zetten wanneer u online inkomsten wilt genereren. Het opzetten van zo een website kunt u vanaf uw huis of kantoor doen. Online is er een script te koop waarmee u een marktplaats kunt bouwen zonder dat u zelf hoeft te programmeren. Deze advertentie website is vanaf elke plek op de wereld te beheren.

In het artikel Maak uw eigen advertentie website leest u hoe u aan een advertentie website kunt komen. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

U mag zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord bepalen tijdens de installatie van het advertentie script. U hoeft zelf niet meer te programmeren als u een reeds bestaand script koopt. De dingen die u wilt doen kunnen vaak al met het kant en klare script.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. U kunt de installatie zonder al te veel technische kennis gemakkelijk uitvoeren. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. Het maximumaantal afbeeldingen per advertentie kan worden afgestemd op de beschikbare ruimte op de webhosting. Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.