Uw Nederlandse startpagina bouwen

Met een startpagina in uw bezit krijgt u een aantal mogelijkheden. U kunt natuurlijk links op uw dochterpagina toevoegen. Het toevoegen van links is de belangrijkste functie van een startpagina. Maar naast het plaatsen van deze verwijzingen is het in veel gevallen ook een optie om andere componenten op uw startpagina te plaatsen. Dergelijke widgets zijn de laatste jaren steeds meer in trek.

U maakt op een bestaande website een account aan en daarmee kunt u een nieuwe startpagina maken. Met regelmaat de pagina updaten is daarbij ook belangrijk. Er zullen websites verdwijnen en nieuwe websites zullen in aanmerking komen voor een link. Soms is het nodig om een dode link van de startpagina af te halen. Het is dus belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de pagina.

U bent dus nooit echt klaar met uw startpagina. Het beheer van verschillende startpagina’s kan centraal worden gedaan wanneer u een eigen startpagina website samenstelt. Het artikel is het doorlezen waard wanneer u er meer over zou willen weten. Heeft u zelf een website hiervoor, dan heeft u meer controle over de situatie. In dat geval zit u ook niet vast aan allerlei eisen die de beheerders van andere websites aan uw dochterpagina’s stellen. Anderen kunnen hun eigen startpagina maken op uw site.

U loopt met een eigen startpagina website niet het risico een startpagina te maken die binnen enkele maanden opeens verdwenen is. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Het verkopen van links op uw startpagina site is daar een voorbeeld van. Vaak verloopt hierbij het proces volledig automatisch.