Uw Nederlandse startpagina samenstellen

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Online is nog altijd een flink aantal startpagina websites te vinden waar u uw eigen startpagina kunt aanmaken. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. U kunt Aanmelden startpagina eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. Men kan betaalde links plaatsen, daarmee verdient u geld.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Het account kan worden gebruikt om in te loggen in de beheerdersomgeving en startpagina’s aan te maken en te wijzigen. Vanzelfsprekend kan de gebruiker alleen een eigen startpagina wijzigen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

U kopieert de bestanden van het script naar de website. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. Zo bepaalt u tijdens de installatie wat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. Het is mogelijk om de kleuren van dochterpagina’s en rubrieken aan te passen.