Uw nieuwe portaalsite bouwen

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar wanneer linkverzameling fungeren. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Met een startpagina script krijgt u de daarnaast mogelijkheid om zelf een startpagina website te bouwen. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Eigen Startpagina. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. Met behulp van het beheerpaneel is het uiterst gemakkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Middels de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Daarbij eventuele custom code voor banners kunt u makkelijk invoeren. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo gemakkelijk te plaatsen. Er kan verder nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Op deze pagina kon u het al eerder lezen. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet lastig met behulp van een widget. Ook zal het aanmaken van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheergedeelte zeer simpel gedaan.