Uw nieuwe startpagina bouwen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Het artikel Maak een eigen startpagina voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U kunt dan alles aanpassen van de website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.