Uw nieuwe startpagina bouwen

Het is voor bedrijven altijd interessant wanneer de online vindbaarheid goed is. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. Dit is meestal geheel gratis. Uw geheel eigen startpagina website opzetten is een andere optie.

Een nadeel van een startpagina samenstellen op de website van iemand anders is er wel. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Vaak merkt u achteraf zonder enig bericht dat de startpagina is verwijderd.

Een oplossing voor dit probleem vindt u op https://cmsbeheer.hatenablog.com/. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. U houdt zo zelf het heft in handen. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. U koopt daarmee als het ware een stukje zekerheid.

Bij veel webhosting pakketten mag u meerdere domeinen installeren. Heeft u een dergelijk pakket, dan kunt u daar ook een startpagina website op zetten. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Mocht het toch niet kunnen, zo duur is een hosting pakket natuurlijk ook weer niet. Het aanschaffen van een tweede pakket zullen de kosten uiteindelijk dus niet zijn.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Het systeem kan daarbij zelf controleren of er is betaald en de aangemelde link vervolgens toevoegen. Het aankoopbedrag kunt u dus in veelvoud terugverdienen met een startpaginascript. Heeft u wekelijks een paar uur tijd om uw website uit te breiden? Een startpaginascript kan u dan ondersteunen in het behalen van online succes.