Uw nieuwe startpagina online zetten

U kunt met uw beheerrechten makkelijk aanpassingen aan de website verrichten. Wanneer u dat wenst, dan kunt u het script zo instellen dat nieuwe gebruikers zich kunnen registreren. Zodra een gebruiker een account heeft aangemaakt, maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan. Van de afzonderlijke startpagina’s kunnen de beheerders eenvoudig de stijl en de kleuren veranderen. Voor meer informatie over het script kunt u Uw nieuwe startpagina samenstellen doornemen. Via de link op die website schaft u een betaalbaar startpaginascript aan. Het script is heel makkelijk te gebruiken.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden daarbij een startpagina aanmaken op uw website. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Met behulp van dat formulier maakt een bezoeker uiterst makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account uiterst makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Veel mensen die de ontwikkelingen rond SEO volgen, zeggen dat linkpagina’s weinig SEO-waarde hebben. Maar het is misschien om met startpagina’s toch hoog in Google te komen. Zo kunt u door waardevolle teksten te toevoegen op uw startpagina, toch een behoorlijke waarde creëren. Op deze manier kunt u startpagina’s nog altijd inzetten voor SEO.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.