Uw nieuwe startpagina samenstellen

Ook voor u is het mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Startpagina script een goed startpunt. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.