Uw nieuwe startpagina samenstellen

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een bestaand startpagina script. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Nieuwe startpagina samenstellen een goed artikel. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.