Uw nieuwe website maken

Het beheer van uw site wordt gemakkelijk met een CMS pakket. Websitebeheer doet u dan vanuit een afgeschermd gedeelte van uw site. U dient in te loggen om daar te komen. Een aanpassing aan een bepaald element voert u eenmaal door. De software zorgt ervoor dat u overal op de website direct de laatste versie ziet van het aangepaste element. Wordt er geen CMS pakket gebruikt, dan is een aanpassing van meerdere HTML bestanden vaak noodzakelijk bij de genoemde wijziging,

Voor het gebruik van de CMS software is het niet nodig om veel te weten over HTML en CSS. In het bijzonder wanneer het gaat om eenvoudige beheertaken zoals het aanpassen van tekst of een afbeelding aan de website toevoegen. Online handleidingen voor de verschillende CMS systemen zijn er voldoende te vinden.

Gebruik van CMS software is in alle gevallen aan te raden. Heeft uw site niet veel pagina’s, kies dan toch maar voor een CMS pakket. Immers kan het zijn dat u de site later wilt uitbreiden. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u Een nieuwe website samenstellen eens doornemen. Een techneut die u kan ondersteunen bij de installatie kunt u vinden op diverse freelance websites. Wanneer u een tijdje gebruik maakt van een CMS systeem, dan zult u ook steeds vaker de voordelen ervan ondervinden.