Uw website bouwen met een CMS pakket

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool daarbij wel een content management systeem. Een CMS systeem is middels de link Bedrijf website simpel te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. Tijdens de installatie is ook het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Met dit beheeraccount kunt u via de beheergedeelte wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Misschien zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

Wilt u verkopen via uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Indien u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Met behulp van het beheerpaneel kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dit geldt ook voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.

De webontwikkelaar van het CMS systeem biedt via de website de mogelijkheid om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Met behulp van de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. En gemakkelijker een beslissing over de eventuele aankoop nemen.