Uw website samenstellen met een CMS systeem

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen op het moment dat u dat wilt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Middels het beheerpaneel kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dat is tevens met veel andere teksten op uw website mogelijk. Vanzelfsprekend wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.

Het is een uitstekend idee om CMS systeem website te bekijken voor meer informatie over CMS pakketten. Met behulp van het beheerpaneel kunt u simpel uw website veranderen. Het is noodzakelijk dat u inlogt, voordat u iets kunt aanpassen. De beheergedeelte heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Met behulp van het navigatiemenu navigeert u gemakkelijk naar de verschillende onderdelen.

Wilt u een klantenoverzicht op uw website tonen, dan is dat geen enkel probleem. Het toevoegen van een klantenoverzicht inclusief klantlogo’s is met het content management systeem gemakkelijk te doen. Besluit u later iets aan te passen in de beschrijving van de klant? Waarschijnlijk wilt u een bepaalde klant na enige tijd niet meer tonen. U kunt een klant eenvoudig weer aanpassen of verwijderen.

Het content management systeem kan zelf updaten naar een nieuwe versie wanneer deze beschikbaar is. Met behulp van uw license key kan het systeem controleren op een nieuwe versie. Heeft u automatische updates ingeschakeld, dan wordt een nieuwe versie geïnstalleerd zonder dat er een handmatige actie van u nodig is. Iedere keer wanneer een nieuwe versie is geïnstalleerd, ontvangt u daarover een e-mail. Producten en diensten via uw website verkopen is geen probleem. Klanten kunnen online betalen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. Middels de beheerpaneel ontvangt u gemakkelijk de tekst aan van de e-mail die de koper na de betaling ontvangt.