Website beheren hulpmiddelen

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt vaak van een CMS systeem. Op de pagina website maken software vindt u meer informatie over dergelijke tools. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Bovendien kunt u daarbij een beheeraccount aanmaken via het installatiescript. Met dit beheeraccount kunt u middels de beheeromgeving wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het is niet gecompliceerd om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. Er zal tevens een scherm zijn waarmee u eenvoudig banners aan uw website toevoegt. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Verder kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Onderdelen van deze e-mail kunt u met behulp van de beheerpaneel naar eigen wens aanpassen. Dit geldt verder voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Logischerwijs wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.