Website hulpmiddelen

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. Een CMS systeem is middels de link Site maken systeem gemakkelijk te bemachtigen. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Verder heeft u de optie om een beheeraccount aan te maken. Wijzigingen zijn met dit account heel simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. Dat is met het CMS systeem simpel te doen. Er zal tevens een scherm zijn waarmee u makkelijk banners aan uw website toevoegt. Banner rotatie is uiterst gemakkelijk in te schakelen.

Naast het toevoegen van affiliate banners kunt u verder zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen met behulp van uw site. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling verder de betaling online verloopt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Daarbij via de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De statische onderdelen in deze e-mail zijn met behulp van het beheergedeelte eenvoudig te wijzigen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.