Website software

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Een CMS systeem is middels de link Beheer CMS makkelijk te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Op het moment dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Gedurende de installatie is daarbij het toevoegen van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account erg makkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Dit is makkelijk te realiseren via het CMS systeem. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

De ontwikkelaar van het CMS systeem biedt via de website de mogelijkheid om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. En besluiten of u het wilt kopen.