Wilt u een eigen advertentie site bouwen?

Het beginnen van een eigen marktplaats is vandaag de dag vrij eenvoudig. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Het script is geschreven in PHP.

U kunt geld vragen voor de plaatsing van advertenties in specifieke rubrieken. Bij commerciƫle rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Voor adverteren is er bij bedrijven doorgaans een budget beschikbaar. De adverteerders kunnen ook topadvertenties aanmaken. Aan deze topadvertenties kunt u geld verdienen. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. U kunt op de website Een mobielvriendelijke advertentiesite maken een link vinden waarmee een script met de bovenstaande opties te verkrijgen is.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Het is een manier om adverteerders actief op uw website te houden. Heeft u geen verstand van de techniek? Geen probleem want u zult alsnog met het script een advertentie website kunnen maken. Zelf een script ontwikkelen kan natuurlijk ook. Echter kan dit veel tijd gaan kosten.